CNC draaien en CNC frezen West Vlaanderen BVBA De Schryvere Wim 01
CNC draaien en CNC frezen West Vlaanderen BVBA De Schryvere Wim 04
CNC draaien en CNC frezen West Vlaanderen BVBA De Schryvere Wim 05
CNC draaien en CNC frezen West Vlaanderen BVBA De Schryvere Wim 06
CNC draaien en CNC frezen West Vlaanderen BVBA De Schryvere Wim 07
CNC draaien en CNC frezen West Vlaanderen BVBA De Schryvere Wim 02
CNC draaien en CNC frezen West Vlaanderen BVBA De Schryvere Wim 03

Draaien & Frezen

CNC Draaien en CNC frezen doen we met stabiele en nauwkeurige machines. Van enkel stuks tot grote series is mogelijk. Als toeleverancier aan chemische, industriele en de foodindustries en andere producerende bedrijven, vervaardige wij veel onderdelen voor machines en systemen. Zo vervaardigen wij stuks voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Maar wij kunnen ook kleine tot grote series produceren met onze draai en freesmachines. Verschillende materialen kunnen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan staal, rvs, aluminium, brons, messing en kunststoffen.

CNC Draaien

CNC draaien doen we met stabiele en nauwkeurige machines. We zijn gespecialiseerd in de materialen rvs en aluminium, maar ook in materialen zoals brons, kunststof en peek. Ons specialisme is het cnc draaien van enkel stuks en kleine series. Grotere series zijn, afhankelijk van het type product, eveneens geen enkel probleem. Elke gewenste vorm kan worden geprogrammeerd en vervaardigd via de draai-technieken.

CNC frezen

CNC frezen doen we met up-to-date machines en zowel in enkel stuks als in serie. Product-tekeningen worden met hedendaagse technieken digitaal “ingelezen” of direct aan de machine geprogrammeerd met moderne en snelle besturing. CNC frezen is voornamelijk een uitkomst bij het contourfrezen. We kunnen dan ook de meest complexe vormen frezen maar ook eenvoudige producten met enkel een spiebaan of gatenpatroon zijn aan de orde van de dag.
Verder kunnen we uiteraard ook bewerkingen zoals kotteren, boren en schroefdraad frezen / tappen geautomatiseerd voor u uitvoeren.